Polyester delen

Bent u op zoek naar polyester delen voor bijvoorbeeld een machine of voertuig? Bij Holthausen Composieten bent u aan het juiste adres. Wij ontwerpen en produceren polyester delen voor zeer veel verschillende industrieën, alles wordt op maat gemaakt zodat het eindproduct voldoet aan al uw wensen en behoeften. Zo hebben we reeds ruime ervaring opgedaan in het produceren van polyester delen voor de automotive industrie en de recreatiebranche, maar we kunnen bijvoorbeeld ook interieurdelen voor winkels of gebouwen maken, reclame objecten, filtersystemen, cabine onderdelen en nog veel meer.

Naar welke polyester delen of polyester producten u ook op zoek bent, Holthausen Composieten kan dit in overleg met u op maat ontwerpen en produceren. Een geheel eigen uniek ontwerp dat sterk is en waar u nog heel lang van zult kunnen genieten. Ontwikkelt en produceert u zelf producten, maar heeft u bepaalde polyester delen nodig van hoge kwaliteit? Dan kan Holthausen Composieten deze voor u leveren. Bijvoorbeeld motorkappen, machinecovers of generatorkappen voor machines. De polyester delen kunnen eventueel worden voorzien van geluidsdempend isolatiemateriaal of metalen inlages, om geluidsoverlast zoveel mogelijk in te perken.

In veel branches kunnen polyester delen een belangrijke rol spelen bij de prestaties van het totale product. Omdat polyester zo sterk en duurzaam is, is het in veel gevallen de best mogelijke oplossing. In de recreatieve en automotive branche hebben we inmiddels bijna alles ontworpen wat maar bedacht kan worden, zoals in de recreatiebranche reeeds caravans, campers, vouwwagens, glijbanen, hottubs en nog meer.

In de automotive industrie hebben we al te maken gehad met het produceren van de ombouw van diverse auto’s, zoals bedrijfswagens en ambulances. Daarbij ook nog eens polyester carrosserie delen voor veel auto’s en interieur- en exterieurdelen voor touringcars. Geen uitdaging is voor ons te groot bij Holthausen Composieten, laat ons weten welke polyester delen u graag wil en wij helpen u graag verder.