CNC Frezen

CNC Frezen

Voor ons zusterbedrijf Holthausen Frezen ontwerpen en CNC frezen wij producten voor verschillende markten en toepassingen. Wij konden de volgende projecten realiseren: 

  • Blow Ups
  • Schaalmodellen
  • Protobouw
  • Decorbouw
  • 3D Reclame
  • Ornamenten

Een digitaal 3D model, ontwerp, schets of idee graag in werkelijkheid gefreesd en afgewerkt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

– Mogelijkheid om zelf bestanden aan te leveren welke compleet gemodelleerd zijn (bijv. STEP- of STL). Wij kunnen dit middels een CAM-programma naar onze freesmachines vertalen en uitfrezen.

– Ook met gedeeltelijke modellen, schetsen of ideeën kunt u bij ons terecht. Wij kunnen jouw idee uitwerken tot een project zoals jij dat voor ogen hebt!

– Bestaande objecten aanpassen? Wij denken graag vrijblijvend met je mee voor een optimalisatie voor het bestaande model.

Bezoek de website voor meer informatie

CNC 3D Frezen

3D frezen is een zeer interessante toepassing voor een CNC freesmachine. Van 2D graveringen tot aan 3D objecten helemaal rond te frezen en dit ook nog te kunnen combineren met elkaar. 3D frezen is het wegsnijden van materiaal met draaiend gereedschap tot er een volledig of gedeeltelijk product ontstaat. Dit gebeurt met verschillend gereedschap genaamd frees-gereedschap. Denk aan boortjes, vlakkers en zelfs radius-frezen. Wij bij Holthausen frezen zijn hier zeer geavanceerd in mede door onze 7-assige freesrobot en de kennis en ervaring die wij hebben.

CNC houtbewerking

Bij ons kunt u ook terecht voor CNC houtbewerking. Voor zowel 2D als 3D bewerkingen zijn wij bereid uw gewenste product te frezen en te bewerken. Van opzet van een product tot aan reparatie van een product, de mogelijkheden zijn oneindig.