Over Holthausen

Onze kracht ligt in een full-package concept, wij ontwikkelen vanaf CAD tekening of schets naar een compleet product. Wij onderhouden goede relaties met design-bureaus, waardoor wij het maximale uit het ontwerp kunnen halen.

Naast polyester verwerking kunnen wij ook de complete assemblage van het polyester product verzorgen.

Alle ontwikkelingen worden, evenals de productie van de voor-series, in Zevenaar gedaan.

Wij hebben productie faciliteiten in onze eigen buitenlandse vestigingen, waardoor wij uw product voor een attractieve en concurrerende prijs kunnen aanbieden.

Leveringen vinden altijd plaats vanuit Nederland, waar ook onze kwaliteitscontrole plaats vindt.

U wilt graag polyester producten, speciaal voor u op maat gemaakt. Dan bent u bij Holthausen Composieten aan het juiste adres.

Bij ons kunt u uw bedachte polyester producten of polyester onderdelen in samenwerking met ons ontwerpen en produceren. Het door u bedachte product gaan we dan ontwerpen in een ontwerpschets of 3D CAD bestand, zodat u een driedimensionaal beeld heeft van de polyester producten die uiteindelijk gemaakt gaan worden. Natuurlijk kunt u dan nog altijd aanpassingen laten maken. Aan de hand van dit 3D model en de toepassing waar dit voor gaat worden ingezet en de eigenschappen waar het product aan moet voldoen, bepalen we het materiaal waarvan het product gemaakt moet gaan worden.

Lees meer over onze werkwijze door op onderstaande button te klikken.