Polyester carrosserie

Een uit polyester vervaardigde carrosserie is in de basis sterker en lichter dan een conventioneel gebouwde carrosserie. Holthausen Composieten heeft reeds veel ervaring opgebouwd in de automotive industrie. Zo hebben we al ombouwen gemaakt voor een ambulancewagen, exterieur- en interieurdelen voor touringcars, de opbouw van aanhangwagens en bedrijfswagens en ook losse  polyester carrosserie delen. Polyester staat bekend als zeer stevig en duurzaam en is daarom bij uitstek geschikt voor carrosseriebouw. Het is bestand tegen alle weersomstandigheden en kan niet roesten, duurzaam en licht in gewicht.

Samen met u kunnen we de gewenste carrosserie ontwerpen middels een handgemaakte schets of 3D tekening. Hierbij kan worden bepaald waar de carrosserie aan moet voldoen, welke eigenschappen deze moet bevatten en welke versterkende stoffen er in het polyester gebruikt gaan worden voor het uiteindelijke product. Hier maken we dan een model van, waarvan u kunt bepalen of dit precies is wat u wilde. Mocht u meerdere producten willen, dan maken we van dit model een matrijs en kunnen we zo veel produceren als u nodig heeft.

Bekijk eens onze eerdere projecten voor de automotive industrie waar we eerder aan hebben gewerkt, zodat u een impressie heeft van wat wij voor u kunnen betekenen. Holthausen Composieten kan u helpen met het ontwerpen en maken van alle missende onderdelen, geheel passend en op maat. Een hele vloot boten of een serie auto’s, busjes of touringcars is voor ons geen probleem, wij staan klaar om uw project met de hoogste kwaliteit te realiseren en/of optimaliseren.