Over Holthausen

Polyester verwerking is onze core-business.

Onze kracht ligt in een full-package concept, wij ontwikkelen vanaf CAD tekening of schets naar een compleet product. Wij onderhouden goede relaties met design-bureaus, waardoor wij het maximale uit het ontwerp kunnen halen.

Polyester producten:

Naast polyester verwerking kunnen wij ook de complete assemblage van het polyester product verzorgen.

Alle ontwikkelingen worden, evenals de productie van de voor-series, in Zevenaar gedaan.

Wij hebben productie faciliteiten in onze eigen buitenlandse vestigingen, waardoor wij Uw product voor een attractieve en concurrerende prijs kunnen aanbieden.

Leveringen vinden altijd plaats vanuit Nederland, waar ook onze kwaliteitscontrole plaats vind.

Historie ontstaan

De oprichting in 1985 vindt zijn oorsprong vanuit het maken van polyester producten voor Buggy en volkswagen ombouw en tuning carrosserie delen.
Daarna volgde er een uitbreiding met maken van Optimist zeilboten met een unieke ruime en zelflozende kuip voor zeilinstructie doeleinden, later volgden wedstrijdzeilboten met mooie successen in binnen en buitenland.
Wedstrijdboten ; optimist, Simoun485 ,Flying dutchman, later werd de werf van Troost in Leiden overgenomen en werden er ook Volksboten gebouwd en verkocht.

Midden jaren 90 werd de opgedane kennis ingezet voor de carrosseriebouw in eerste instantie voor ombouw naar grijs kenteken voertuigen later meer naar de bus en kleinbus industrie .
De toekomst zal nog  meer richting hoogwaardige carrosseriebouw toepassingen gaan tot aan complete bodys voor voertuigen.